post

‘Bij Tiramisu by George willen we het elke dag een beetje beter én gezonder doen.

Daarom heeft George in 2017 een cursus gevolg aan de prestigieuze Scuola Nazionale Italiana Pizzaiolo, waar hij ook een certificaat heeft gehaald. Op deze school voor Pizzaiolo wordt alleen gewerkt met de modernste technieken en de beste ingrediënten.

Deze technieken en ingrediënten worden uiteraard ook gebruikt in het restaurant. Ons pizzadeeg wordt  met speciaal meel vanuit Italië gemaakt. Door dit meel en een speciale bereidingswijze kunnen wij ervoor zorgen dat onze pizza’s maar liefst 50% minder zout bevat! ‘

2 thoughts on “Scuola Nazionale Italiana Pizzaiolo

  1. George, gefeliciteerd met het behalen van dit certificaat. En ik heb de vernieuwing zelf geproefd, het is heerlijk!! Een aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.