post

Vacature: word pizzaiolo bij Tiramisu by George!

Tiramisu by George is elke dag bezig om de beste kwaliteit te geven aan zijn gasten, oftewel la Famiglia. Het is geweldig om te zien dat steeds meer nieuwe gasten dit waarderen en ons restaurant weten te vinden voor (zaken)lunch, diner of catering. Maar dat betekent ook dat we extra medewerkers nodig hebben om deze kwaliteit vast te houden!

Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij op zoek naar een baan als échte pizzaiolo? Of heb je keukenervaring en wil je daar aan de slag? Word dan onze nieuwe collega! Bij Tiramisu by George maken we vrijwel ingrediënten en producten zelf. Dit betekent veel werken, maar ook ont-zet-tend veel leren. Ook leerlingen mogen solliciteren.

Wil je meer weten? Mail je CV naar info@tiramisubygeorge.nl. In verband met de drukte is het niet mogelijk om tijdens lunch en diner over deze vacature te bellen.

Hopelijk tot gauw, ciao!

post

Vier Pasen op z’n Italiaans!

Op zondag 1 april kunt u komen genieten van een heerlijke paasbrunch. Vanaf 12:00 uur bent u met de gehele familie van harte welkom!

Uw paastafel zal onder andere bestaan uit;
– Diverse broodsoorten
– Overheerlijke Italiaanse vleeswaren en kazen
– Antipasti
– Diverse eiersoorten
– Verschillende Italiaanse zoetigheden.

Uiteraard wordt de brunch op z’n Italiaans geserveerd; alles op tafel, zodat de hele familie lekker kan delen. Deze brunch mogen wij u aanbieden voor slechts € 17,50 per persoon.

Liever uiteten in de avond? Wij zijn op 1ste paasdag geopend tot 21:30 uur!
Buon appetito!
Team Tiramisu by George
N.B. Op maandag 2 april zijn wij gesloten.

post

Maak je zomerborrel en bbq makkelijk met Tiramisu by George!

De zomervakantie is in zicht, dit betekent natuurlijk dat er o.a. (afscheids)borrels, barbecues en tuinfeestjes georganiseerd gaan worden. Hou je niet van alle voorbereidingen voor zo’n feestje of komt je planning net niet goed uit? Don’t worry! Tiramisu by George wilt je hier, met alle liefde, mee helpen. Denk hierbij aan verrassende antipastischalen vol lekkere hapjes, overheerlijke verse salades of misschien een schaal carpaccio of vitello tonnato waar je de avond lekker mee kan beginnen!

Mogen wij jouw zomer vergemakkelijken? Neem dan contact met ons op!

post

Verras je vader op vaderdag met een BBQ!

Weet je niet waar jij je vader blij mee kan maken? Wij hebben dé oplossing voor het hele gezin!
Kom op zondag 18 juni met je vader genieten van het mio padre menu. Speciaal voor vaderdag hebben we een Big Green Egg barbecue weten te bemachtigen waar wij voor jouw vader het beste stukje vlees op gaan bereiden! Stoerder kan het toch niet?

Voor maar slechts € 22,50 p.p. laat jij je vader al genieten van;

Carpaccio met huisgemaakte focaccia

Italiaanse slow cooked spareribs

Vanille ijs met aardbeien en slagroom, uiteraard vergezeld met een écht kopje mannenkoffie

(maar thee mag uiteraard ook;) )

Kortom, wacht niet langer en doe je vader (maar ook jezelf) een plezier! Reserveren kan hier, ciao!

Vrij op Hemelvaart? Kom genieten van een Italiaanse brunch!

Op Hemelvaartsdag schuiven we de tafels aan elkaar voor een échte Italiaanse brunch. Voor maar € 17.50 p.p. kunt u met de hele familie gezellig aanschuiven en genieten van diverse lekkernijen zoals belegde panini’s, pinsa’s (Dé gezonde pizza!), salades en antipastihapjes. Tenslotte mag onze tiramisu (by George) zeker niet ontbreken. Uiteraard krijgt u bij binnenkomst van ons prosecco.

Kortom; Ciao, tot 25 mei!

Reserveren?
T 035- 621 7300
I www.tiramisubygeorge.nl

Scuola Nazionale Italiana Pizzaiolo

‘Bij Tiramisu by George willen we het elke dag een beetje beter én gezonder doen.

Daarom heeft George in 2017 een cursus gevolg aan de prestigieuze Scuola Nazionale Italiana Pizzaiolo, waar hij ook een certificaat heeft gehaald. Op deze school voor Pizzaiolo wordt alleen gewerkt met de modernste technieken en de beste ingrediënten.

Deze technieken en ingrediënten worden uiteraard ook gebruikt in het restaurant. Ons pizzadeeg wordt  met speciaal meel vanuit Italië gemaakt. Door dit meel en een speciale bereidingswijze kunnen wij ervoor zorgen dat onze pizza’s maar liefst 50% minder zout bevat! ‘