Italiaanse catering in Hilversum door Tiramisu by George

Casa di mama, oftewel bij moeder thuis. Heb je een gelegenheid waarbij je zelf geen zin of tijd hebt om in de keuken te staan? Ook voor Italiaanse catering in Hilversum en omstreken is het mogelijk om Tiramisu by George in te schakelen.

Wensen voor uw Italiaanse catering in Hilversum

Samen bespreken we je wensen en stellen we een menu samen. Wij nemen al het werk uit handen. Ook is het mogelijk dat wij het servies en bestek verzorgen. Wij passen ons naar jouw wensen aan. Kom gerust langs om de mogelijkheden voor uw Italiaanse catering in Hilversum te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan via info@tiramisubygeorge.nl.Mochten er speciale allergenen of dieetwensen zijn, gelieve dit vooraf door te geven.

Meer weten over Tiramisu by George? Neem dan een kijkje op onze pagina over ons of bekijk onze menu's. Wil je bij Tiramisu by George eten? Je kunt hier online reserveren.

  • Schalen

  • Antipastischaal M

   € 78.50

   Schaal met diverse antipastihapjes voor 8 tot 10 personen. Op de schaal zitten diverse Italiaanse vleeswaren en kaas, maar ook verschillende vegetarische hapjes. Ideaal als voorgerecht of bij een bedrijfs- of verjaardagsborrel!

  • Antipastischaal L

   € 92.75

   Schaal met diverse antipastihapjes voor 10 tot 12 personen. Op de schaal zitten diverse Italiaanse vleeswaren en kaas, maar ook verschillende vegetarische hapjes. Ideaal als voorgerecht of bij een bedrijfs- of verjaardagsborrel!

  • Antipastischaal S

   € 62.50

   Schaal met diverse antipastihapjes voor 12 tot 14 personen. Op de schaal zitten diverse Italiaanse vleeswaren en kaas, maar ook verschillende vegetarische hapjes. Ideaal als voorgerecht of bij een bedrijfs- of verjaardagsborrel!

  • Schaal tiramisu

   € 67.50

   Een schaal met huisgemaakte Tiramisu by George voor +- 12 porties.

  • Lunch

   Ook is het mogelijk om uw lunch te laten verzorgen door Tiramisu by George.

  • Gemengd assortiment panini's

   € 6.50
  • Verse jus d'orange

   € 3.60

   Wordt geleverd in flessen. Uiteraard worden de sinaasappels in het restaurant vers geperst. De prijs is per persoon.