Tiramisu Hilversum is dé specialist in Italiaanse catering

Bij Tiramisu Hilversum zijn we gepassioneerd over de Italiaanse keuken en delen we deze passie graag met onze gasten. Onze Italiaanse catering diensten zijn perfect voor iedere gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, of gewoon een vrijdagmiddag borrel in Hilversum en omstreken.

Catering op locatie

Onze gerechten zijn ook zeer geschikt om te serveren voor grotere groepen op locatie, zowel klein als groot! Omdat wij graag maatwerk leveren, vragen wij u om contact met ons op te nemen en uw wensen en budget op te geven. Dan zorgen wij dat uw evenement verrassend lekker wordt.

Een greep uit onze catering mogelijkheden

Pizza catering: de authentieke Italiaanse smaak

Met onze pizza catering brengen we de authentieke smaak van Italië naar jouw evenement. Wij bakken de pizza’s live op locatie. Of je nu kiest voor een klassieke Margherita of een pizza met verschillende toppings, onze pizza’s zullen zeker in de smaak vallen bij jouw gasten.

Italiaanse BBQ: voor de liefhebbers van vlees

Onze Italiaanse BBQ is perfect voor de liefhebbers van vlees. We bereiden heerlijke vleesgerechten op de grill, zoals Italiaanse worstjes, lamskoteletten en ribeye. Daarnaast bieden we ook vegetarische opties aan, zoals gegrilde groenten en heerlijke salades.

Italiaans buffet: een feest voor de zintuigen

Met ons Italiaanse buffet kunnen jouw gasten genieten van een feest voor de zintuigen. Een uitgebreid assortiment aan Italiaanse gerechten, zoals verse pasta’s, antipasti en heerlijke desserts. Al onze gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd op een prachtig buffet.

Bestel nu jouw catering

Onze Italiaanse cateringdiensten zijn beschikbaar op locatie in Hilversum en omstreken. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de voorbereiding tot de presentatie van het eten. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw evenement en je gasten.

Veelgestelde vragen over onze catering

Welke cateringdiensten biedt Tiramisu Hilversum aan?

Tiramisu Hilversum biedt pizza catering, Italiaanse BBQ en Italiaanse buffetten aan op locatie in Hilversum en omstreken.

Kunnen jullie ook vegetarische opties aanbieden?

Ja, we bieden ook vegetarische opties aan, zoals gegrilde groenten en heerlijke salades.

Hoeveel personen kunnen jullie bedienen?

We kunnen evenementen bedienen vanaf 25 personen tot meer dan 100 personen.

Kunnen jullie ook op een andere locatie dan Hilversum cateren?

Ja, we kunnen ook op andere locaties cateren, maar dit is afhankelijk van de afstand en beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.