Tiramisu Hilversum is dé specialist in Italiaanse catering

Op zoek naar uitstekende catering- en lunchdiensten in Hilversum en omgeving, thuis of op het werk? Bij Tiramisu Hilversum staan we voor u klaar! Onze huisgemaakte panini, authentieke antipasti en verse pasta & pizza zijn bij uitstek geschikt om op locatie te serveren. Voor elke grootte, en voor elk budget.

Catering in Hilversum en het MediaPark

Bij Tiramisu Hilversum begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en dat u mogelijk speciale wensen heeft. Daarom werken wij liever niet met standaardmenu’s, maar maken wij voor u op maat een voorstel, aangepast op uw budget en uw voorkeuren. Indien u catering wil voor minder dan 8 personen, dan kunt u beter direct de gerechten bestellen van ons menu, of bestellen via onze webshop. De voorbeelden hieronder zijn een kleine selectie van alle mogelijkheden voor catering. Bent u benieuwd of Tiramisu Hilversum past bij uw catering? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze catering mogelijkheden

Ontdek onze heerlijke panini voor de lunch!

Bij Tiramisu Hilversum bieden wij overheerlijke huisgemaakte panini aan. Onze panini zijn ideaal voor zakelijke lunches. We leveren een assortiment van onze panini, en snijden deze door de helft, zodat iedereen meerdere smaken kan proeven. We raden aan om 2 à 3 halve panini per persoon te bestellen. Elke halve panini kost slechts € 3,50. U kunt uw lunch verder aankleden met een overheerlijke salade, verse jus d’orange of tiramisu!

Bestel direct

Pizza catering: voor ons geen punt!

Met onze pizza catering brengen we de authentieke smaak van Italië naar jouw evenement. We leveren tot 100 pizza’s warm bij u af, eventueel gesneden als u dat wil. Perfect voor een warme (bedrijfs)lunch of als afsluiter van een leuke (familie)dag. Onze pizza’s zijn zeer veelzijdig; wij maken ze zowel vegan, vega als met vlees, maar ze hebben allemaal één ding gemeen; ze zijn steengoed.

Bekijk onze pizza’s

Italiaans buffet: een feest voor de zintuigen

Met ons Italiaanse buffet kunnen uw gasten of collega’s genieten van een feest voor de zintuigen. Al onze gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd op een prachtig buffet, en indien nodig kunnen wij ook warmhoudschalen verzorgen. Een voorbeeld van een compleet buffet is; diverse antipasti vooraf, (minimaal) twee soorten pasta, zoals een lasagne bolognese en een vegetarische pasta, een heerlijke salade met gegrilde groenten en als dessert – natuurlijk – tiramisu! Dit is slechts een suggestie. Graag bespreken we met u in ons restaurant alle mogelijkheden! Via onderstaand formulier kunt u een afspraak met ons maken.

Bestel nu jouw catering

Onze Italiaanse cateringdiensten zijn beschikbaar op locatie in Hilversum en omstreken. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de voorbereiding tot de presentatie van het eten. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw evenement en je gasten.

Veelgestelde vragen over onze catering

Welke cateringdiensten biedt Tiramisu Hilversum aan en aan welke prijs moet ik denken?

Tiramisu Hilversum biedt pizza catering, (bedrijfs)lunch en Italiaanse buffetten aan op locatie in Hilversum en omstreken. We kunnen bijna voor elk budget een passende catering verzorgen. Indien u voor de lunch alleen panini wenst, kunnen wij al vanaf € 3,50 per halve panini uw lunch verzorgen. Voor een pasta is de prijs ongeveer € 12,50/ € 15,- per persoon. Voor een volledige catering, inclusief salade en/of antipasti en dessert, kunnen wij dit verzorgen vanaf € 27,50 per persoon. Wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie ook vegetarische en/of vegan opties aanbieden?

Jazeker! Tiramisu Hilversum heeft voldoende vegetarische en/of vegan mogelijkheden voor catering. Het is ook mogelijk om de catering geheel vegetarisch of vegan te maken.

Kunnen jullie rekening houden met allergieën?

Natuurlijk! Tiramisu Hilversum kan rekening houden met allerlei dieetwensen en denkt graag met u mee. Daarnaast hebben wij voldoende glutenvrije opties voor onze gerechten. Het is wel belangrijk dat wij ruim van tevoren weten met welke dieetwensen wij rekening moeten houden en het kan zijn dat wij hiervoor extra kosten in rekening moeten brengen.

Kunnen jullie ook op een andere locatie dan Hilversum cateren?

Ja, we kunnen ook op andere locaties cateren, maar dit is afhankelijk van de afstand en beschikbaarheid. Het is natuurlijk ook mogelijk om gerechten koud op te halen en op een later moment op te warmen. U krijgt van Tiramisu Hilversum natuurlijk de juiste instructies hiervoor!