Feestdagen 2019

Op 24, 25 en 26 december is het Kerst. Kerst is bij uitstek hét feest om met de familie te vieren. Afgelopen jaar hebben wij laten zien dat Tiramisu by George het restaurant is voor de gehele famiglia; van jong tot oud, van klein gezin tot grote familie. Elke dag probeert George met zijn famiglia van elke gast een nieuw familielid te maken.

Daarom heeft George ook dit jaar een heerlijk kerstmenu samengesteld van zeer uiteenlopende gerechten. Uiteraard van huisgemaakte kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Mocht u liever van de kaart willen bestellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Het kerstmenu treft u HIER

Reserveren kan Online of via info@tiramisubygeorge.nl

Catering

Wilt u liever thuis Kerst vieren met de familie? Dat kan! Op beide kerstdagen is het mogelijk om een op maat gemaakt buffet samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan heerlijke bruschette of antipastischalen bij de borrel, volgend door lekkere warme gerechten zoals een lasagne of diverse pastagerechten. Wilt u het wat luxer aanpakken? Dan kan saltimbocca een mooi gerecht zijn! Uiteraard mag een schaal tiramisu als dessert niet ontbreken.

Benieuwd naar de kosten of wilt u meteen bestellen? Neem dan contact op via info@tiramisubygeorge.nl of kom even langs! Ook voor een op maat gemaakt buffet.