Dit jaar iets anders, maar net zo gezellig

Voor u het weet staan de feestdagen alweer voor de deur.  Afgelopen jaren hebben wij laten zien dat Tiramisu by George het restaurant is voor de gehele famiglia; van jong tot oud, van klein gezin tot grote familie. Elke dag probeert George met zijn familie van elke gast een nieuw familielid te maken.

Dit jaar zullen de feestdagen iets anders zijn. Het restaurant is op 25 en 26 december gesloten. Maar, wees niet getreurd! Dit jaar kunt u thuis genieten van Tiramisu by George!

We gaan u thuis namelijk helemaal ontzorgen. We hebben hiervoor prachtige cateringmogelijkheden. Wilt u oerhollands gourmetten? Dat kan ook met ons; we hebben speciale Italiaanse gourmetpakketten bedacht!

De Bestellijst kunt u hieronder vinden. LET OP: Als u de lijst in Adobe Acrobat of de Acrobat App opent, dan kunt u de lijst direct downloaden, invullen en e-mailen door op de knop rechtsonder in het formulier te drukken. U kunt uw bestelling natuurlijk ook direct mailen naar info@tiramisubygeorge.nl. Als wij de bestelling hebben ontvangen, krijgt u altijd een bevestiging.

Heeft u vragen? Mail dan gerust naar info@tiramisubygeorge.nl.